Accessoires

Het spreekt vanzelf: een speciaalzaak die claimt een waar fietshart te hebben, heeft natuurlijk alle accessoires in huis om uw fiets in uitstekende staat te houden. We bieden bekende topmerken als Shimano, Campagnolo, BBB, Mavic, Easton en Fulcrum aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel in huis. En als we het niet in huis hebben, dan bestellen we het voor je. Bij ons staat immers voorop dat we je willen helpen. Linksom of rechtsom!

BikeLife Roden heeft regelmatig scherpe aanbiedingen. Van fietsen, goed te gebruiken onderdelen tot fietskleding die past bij het jaargetijde van dat moment. Regelmatig adverteren wij in landelijke wielertijdschriften om deze aanbiedingen bekend te maken. Maar de makkelijkste weg om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen is een kijkje te nemen op onze site.

Bike Life Roden is Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Service

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u bij ons een servicepakket. Zo kunt u de fiets afhankelijk van het type langsbrengen voor een tweetal beurten. Veelal kunt u hier, mits vooraf aangegeven, op wachten. Wij lopen dan de afstellingen van fiets na en kunnen u eventuele tips geven over het verdere onderhoud van de fiets.