Mountainbike

Topmerken MTB’s staan hier voor je klaar.

topmerken mtb

Racefiets

Vooruitstrevend in Racefietsen en techniek.

hoog segment racefietsen

Elektrisch

Ruim 25 jaar ervaring in beweging en elektronica.

elektrische fietsen

Stadsfiets

Met comfort en gemak, dagelijks op de fiets.

stadsfietsen voor iedereen
ruim assortiment fietsen

Assortiment fietsen

BikeLife Roden is sinds jaren dé speciaalzaak in de wijde omtrek van Roden, Assen en Groningen voor race-, toer- en ATB-fietsen van hoge kwaliteit. De sterkste merken en de beste service vind je hier onder één dak. Eigenaar Alex Kapma is zelf fanatiek amateurfietser en dat merk je aan alles. Hier spreekt verstand en ervaring mee als het met klanten over fietsen gaat. Toerfietsers, amateurwielrenners en professionals hebben dat inmiddels ontdekt. En dat alles in een prachtige ruime winkel met een breed assortiment, die uitstekend bereikbaar is en waar je gratis kunt parkeren.

Fietsen die passen bij jouw ambitie

Fietsen is een heerlijke manier van bewegen. Of het nu gaat om vrijetijdsbesteding af en toe, om regelmatige lange tochten of om het dagelijkse woon werk-verkeer. Om het fietsplezier optimaal te beleven in het belangrijk om dit te doen op een geschikte fiets. Pas dan kan er gesproken worden over daadwerkelijk ontspannen. Bij BikeLife hebben we een uitgebreid assortiment prachtige fietsen staan voor dames en heren. Hoe jij ook fietst, er is altijd een mooie, goed passende fiets.

fietsen
MTB Groningen

Fietsen collectie

De collecties van Trek en KOGA staan garant voor een breed scala aan stads- tourfietsen waarbinnen altijd wat te kiezen valt. Als we het hebben over racefietsen heeft u de keuze uit verschillende topmerken, waaronder: Cannondale, BMC, Trek, Ridley, KOGA, Focus en Cervelo. Bent u opzoek naar een MTB dan bieden wij u een uitgebreide collectie Cannondale, Trek en KOGA’s aan. Vraag een van de mensen van het BikeLife team gewoon vrijblijvend om advies of informatie.

Kortom: Topmerken fietsen tegen een goede prijs. Dat is het streven van BikeLife Roden. De fietsen die wij aanbieden zijn stuk voor stuk uitstekende fietsen, maar allemaal met hun specifieke eigenschappen. Samen met jou kunnen we kijken welke fiets het beste bij je past. Wat je vragen ook zijn, je vindt bij ons de antwoorden.

Service

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u bij ons een servicepakket. Zo kunt u de fiets afhankelijk van het type langsbrengen voor een tweetal beurten. Veelal kunt u hier, mits vooraf aangegeven, op wachten. Wij lopen dan de afstellingen van fiets na en kunnen u eventuele tips geven over het verdere onderhoud van de fiets.