Onze fietskleding

Bij al deze prachtige fietsen hoort natuurlijk ook een uitgebreide collectie kleding. Want als je een beetje serieus met fietsen bezig bent, vind je het ook vanzelfsprekend dat je aandacht besteed aan de kleding die je draagt tijdens het fietsen. Die moet natuurlijk passen bij het weer, niet te warm en niet te koud zijn, waterdicht als het regent, niet te duur, en natuurlijk ook mooi. BikeLife Roden heeft een uitgebreid assortiment fietskleding. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over wielerbroeken en wielershirts, maar ook over schoenen, helmen, regenjacks en handschoenen. Passend bij elke fietser en bij alle weersomstandigheden.

BikeLife Roden heeft regelmatig scherpe aanbiedingen. Van fietsen, goed te gebruiken onderdelen tot kleding die past bij het jaargetijde van dat moment. Regelmatig adverteren wij in landelijke wielertijdschriften om deze aanbiedingen bekend te maken. Maar de makkelijkste weg om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen is een kijkje te nemen op onze site.

fietskleding
fietskleding groningen

Service

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u bij ons een servicepakket. Zo kunt u de fiets afhankelijk van het type langsbrengen voor een tweetal beurten. Veelal kunt u hier, mits vooraf aangegeven, op wachten. Wij lopen dan de afstellingen van fiets na en kunnen u eventuele tips geven over het verdere onderhoud van de fiets.