ONS TEAM

Alex Kapma

Alex Kapma (Eigenaar)

Houdt van snelheid en mooi materiaal. Nog regelmatig op de racefiets en mountainbike te vinden en zeer actief in het bestuur van WV de Kannibaal.

Berend Slagter

Berend Slagter (manus van alles)

Technisch matig, qua digitale kennis en klantvriendelijkheid stukken beter. Naast het werk actief amateurrenner bij Cycle Sport Groningen, hoewel dat lidmaatschap in dit Kannibaal-nest gevoelig ligt.

Erna Uitham (winkel-/administratief medewerkster)

Administratief sterk onderlegd en altijd klantvriendelijk. Zelf heeft ze bepaald niet onverdienstelijk geschaatst en Erna komt dan ook uit een echte schaatsfamilie.

Rick Suurd (stagair)

Als onderdeel van zijn opleiding tot fietsenmaker aan het Noorderpoortcollege is Rick enkele dagen per week actief in de werkplaats. Naast zijn opleiding is Rick fanatiek mountainbiker bij het team van Grinta.

Bart van de Walle

Bart van de Walle (monteur)

Naast monteur en digitale vraagbaak ook verdienstelijk (ex)amateur-wielrenner. Er wordt gefluisterd dat hij zint op een comeback, maar voorlopig gooit hij vooral zijn hengeltje uit als Pro Staffer bij RDK baits.

Guido van der Heijden

Guido van der Heijden (monteur)

Heeft thuis bijna evenveel materiaal op voorraad als op de zaak. Wandelend wielerarchief, materiaalkenner, licht Brabants accent. Op de fiets veel in het bos te vinden, maar ook op de weg geniet hij.

Wil Kapma

 Wil Kapma (monteur)

Nestor van de zaak. Repareert alles, van ons koffiezetapparaat tot elektrische bakfietsen. Naast het werk ploegleider, steun en toeverlaat bij De Kannibaal. Bedoelt het bijna altijd goed.

CONTACT

Kanaalstraat 66
9301 LT Roden
Tel: (050) 503 39 07
E-mail: info@bikeliferoden.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 20:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
bikelife roden showroom