Over ons

 

alex johan bart stefan
Alex Kapma (mede-eigenaar)

Houdt van snelheid en mooi materiaal. Nog regelmatig op de racefiets en mountainbike te vinden en zeer actief in het bestuur van WV de Kannibaal.

Johan Wekema (mede-eigenaar)

Liefhebber pur sang! Voor en na het werk vaak te zien op de fiets. Daarnaast organisator van diverse fiets-gerelateerde evenementen en deelnemer aan meerdaagse mountainbike wedstrijden.

Bart van de Walle (monteur)

Naast monteur en digitale vraagbaak ook verdienstelijk (ex)amateur-wielrenner. Er wordt gefluisterd dat hij zint op een comeback, maar voorlopig gooit hij vooral zijn hengeltje uit als Pro Staffer bij RDK baits.

Stefan Poutsma (monteur)

Na een succesvol begin van zijn carriere bij WV de Kannibaal maakte Stefan in 2012 de overstap naar Continental-niveau bij Cycling Team Jo Piels. Daarom wat minder vaak te zien op de werkplek, maar des te meer op de fiets.

guido wil berend
 Guido van der Heijden (monteur)

Heeft thuis bijna evenveel materiaal op voorraad als op de zaak. Wandelend wielerarchief, materiaalkenner, licht Brabants accent. Op de fiets veel in het bos te vinden, maar ook op de weg geniet hij.

  Wil Kapma (monteur)

Nestor van de zaak. Repareert alles, van ons koffiezetapparaat tot elektrische bakfietsen. Naast het werk ploegleider, steun en toeverlaat bij De Kannibaal. Bedoelt het bijna altijd goed.

 Berend Slagter (manus van alles)

Technisch matig, qua digitale kennis en klantvriendelijkheid stukken beter. Naast het werk actief amateurrenner bij Cycle Sport Groningen, hoewel dat lidmaatschap in dit Kannibaal-nest gevoelig ligt.