Trek Project One

Het mooie aan Trek Project One is dat je je eigen droomfiets creëert. Een fiets met verbluffende rijeigenschappen, vooruitstrevend qua design en ongekende mogelijkheden qua samenstelling. Met de Trek Project One haal je iets heel speciaals in huis. Fietsen is nog nooit zo leuk geweest.

Design elk detail van je fiets en laat je visie door Trek tot leven brengen. Voor elke Project One-fiets geldt: bouwen met de vaardigheden die alleen de meest ervaren fietsenbouwers en kunstenaars in huis hebben.

Als jij op je Trek Project One rijdt, dan rijd je iets dat met de hand is gemaakt door iemand die jou wilde verbazen, die jouw visie wilde uitdragen en de enige op aarde die al verliefd was op jouw fiets voordat jij dat werd.

Modellen Trek Project One

Je hebt de mogelijkheid om voor je Trek Project One te kiezen uit 7 verschillende modellen. Te weten:

  • Madone
  • Domane
  • Émonda
  • Speed Concept
  • Top Fuel
  • Fuel EX
  • Procaliber

Met keuze uit diverse racefietsen, crosscountry-racers en trailfietsen kan het customizen beginnen.

Project one van Trek
MTB Groningen

Kies je vormgeving en onderdelen

Duizenden kleurenschema’s en designs, van schaamteloos eenvoudig tot ongehoord gaaf worden perfect tot leven gebracht door de beste kunstenaars op dit gebied. Je kan werkelijk ieder detail naar eigen wens specificeren. Van wielset en onderdelengroep tot zadel en buitenkabel. Uiteraard kan je ook kiezen uit één van de vooraf samengestelde combinaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mogelijkheden en advies

We kunnen ons goed voorstellen dat je behoefte hebt aan advies gezien de vele mogelijkheden die er zijn. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Meer te weten komen over Trek Project One? Bekijk dan de website van Trek zelf https://www.trekbikes.com/nl/nl_NL/project-one/