Werkplaats

In onze werkplaats gebeurt van alles. Wil, Guido en Bart zijn dagelijks druk bezig met monteren, repareren en opbouwen, en ook Alex springt regelmatig bij. Met een uitgebreide kennis van een bijna ieder soort fiets weten we zeker dat je goed geholpen wordt! Daar komt bij dat we allemaal van fietsen houden, dus we snappen wat je wilt en hoe het moet. In onze werkplaats kunnen we nagenoeg alle reparaties uitvoeren. Van het wisselen van een binnenband tot het aanpassen van de software in uw elektrische fiets.

We streven er naar om onderdelen en fietsen uit voorraad te leveren en dat reparaties altijd binnen 48 uur worden uitgevoerd of zelfs ’s ochtends gebracht ’s middags gehaald. Heeft u toch nog een vervangende fiets nodig? Dan hebben wij voor u een leenfiets beschikbaar. Onze monteurs beschikken over ruime ervaring, zijn in het bezit van de juiste vakopleidingen en maken gebruik van modern en juist speciaal gereedschap.

Onderhoud aan iedere fiets

U kunt met iedere fiets voor reparatie en onderhoud bij ons terecht van ieder merk en ook als u de fiets niet bij ons gekocht heeft. Van een kapot achterlicht tot een slinger in het wiel, van het plakken van een band tot een ingewikkelde versnellingsnaaf en van het verstellen van het stuur tot het oplossen van een krakend crankstel.

werkplaats shimano service center

Bike Life Roden is Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Wij hebben een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied.

Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.

Service

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u bij ons een servicepakket. Zo kunt u de fiets afhankelijk van het type langsbrengen voor een tweetal beurten. Veelal kunt u hier, mits vooraf aangegeven, op wachten. Wij lopen dan de afstellingen van fiets na en kunnen u eventuele tips geven over het verdere onderhoud van de fiets.