fietsenwinkel groningen

Fietsenwinkel Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel in Groningen? Dan bent u aan het juiste adres bij BikeLife in Roden. Wij bieden al vele jaren een ruim assortiment fietsen van uitstekende merken. Of u nu op zoek bent naar een degelijke en comfortabele stadsfiets of een supersnelle mountainbike, u bent bij ons altijd van harte welkom. In Roden en wijde omgeving van Groningen tot Assen hebben wij onze zeer tevreden klanten die graag bij ons terugkomen. Daar zijn we uiteraard trots op.

De meest complete fietsenwinkel Groningen

BikeLife is de meest complete fietsenwinkel in Groningen en omstreken. Wat uw wensen ook zijn en waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen u ongetwijfeld helpen. Als u al precies weet wat u wilt dan ben u van harte welkom om een proefritje te komen maken op uw toekomstige nieuwe fiets. Bent u er nog niet uit, en wilt u graag professioneel advies? Ook dan bent u van harte welkom. We helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het uitzoeken van uw nieuwe damesfiets, herenfiets of elektrische fiets.

KOGA MTB Groningen
MTB Groningen

Snelle reparaties door ervaren monteurs

Voor veel mensen is hun fiets onmisbaar. Om naar het werk of naar school te gaan, om boodschappen te doen of familie en vrienden te bezoeken. Als uw fiets kuren heeft dan wilt u natuurlijk dat een noodzakelijke reparatie deskundig en vlot wordt uitgevoerd. Maak een afspraak bij de fietsenwinkel in Groningen en wij zorgen ervoor dat het allemaal piekfijn in orde komt. U bent van hare welkom in onze winkel in Roden, waar wij u zo snel en goed mogelijk zullen proberen te helpen.

Meer informatie over ons assortiment?

Heeft u vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 050 – 503 3907. U kunt ook een bericht met uw vraag sturen naar info@bikelife.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie.